ÖJK

ÖJKsemblem1

Östersunds Jeet Kune Do Klubb

ÖJK är en demokratisk allmännyttig ideell förening, ägd av ingen som drivs av dess medlemmar och av medlemmarna förtroendevalda, där vi tränar kampsport samt självförsvar i olika former. Föreningens verksamheter vilar på grunder enligt de tankar och idéer som kallas Jeet Kune Do.

Vi i ÖJK har alla en sak gemensamt, vi älskar kampsport och att träna i olika former. Vi har lag och träning/tävlingslag från 5 års ålder (från och med det år man fyller 6 år). ÖJK strävar ständig efter att bli bättre och bättre på alla sätt.

Flest och bäst på både på toppen och bredden.

Idrotter i föreningen är:

– BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu)

– Form (kata, taolu mm)

– Kickboxning

– Martial Arts Tricking (Kampsportsakrobatik)

– MMA (Mixed Martial Arts)

– Sanshou (Kinesisk Kickboxning)

– Submission Wrestling

– Sportkarate (Shotokan Karate)

– Taekwondo

– Thaiboxning (Muay thai)

Tävlar gör vi i alla idrotter. Både fullkontakt, lättkontakt och andra former av fighting. Våra A-lag för samtliga idrotter satsar på för att nå yttersta eliten. Men ÖJK lägger även lika mycket energi på på att ha lag för bredd och motion då  vår verksamhet är för alla oavsett ålder, kön, bakgrund eller ambitionsnivå (tävling, motion, bredd och elit). För de som vill träna i någon av föreningens idrotter för motions skull så finns det där träningen är upplagd så alla kan träna i sin takt efter individuell förmåga. Vill ni testa eller läsa mer om ÖJK (gratis prova-på för nya).

Ta en titt på hemsidan:  www.osdjkd.se

Gilla ÖJK på Facebook: https://www.facebook.com/ostersundsjk

Följ ÖJK på Twitter: https://twitter.com/ostersundsjk

Se från våra matcher mm på ÖJK egna TV-kanal: https://www.youtube.com/user/ostersundsjk

ÖJK22